Lehen garaipenetik gertu etxeko estreinekoan

2019, Sep 23

Complutense Cisneros taldeak 20-21 irabazi zuen Landareko estreinekoan azken hiru minutuetan emaitzari buelta eman ondoren.

Hernani CRE-Atletico SS taldeak bikain ekin zion partidari. Bi golperen bitartez 6-0 aurreratu ziren gipuzkoarrak lehen minutuetan. Hala ere, madrildarrek hutsak baliatu zituzten eta atsedenaldira 6-15 joan ziren aurretik.

Atsedelandiaren ondoren, etxeko taldea berriro ere hobeto sartu zen zelaian eta 12-15 gerturatu zen markagailuan. Azken minutuetan, taldea 20-18 irabazten zegoela eta hiru minuturen faltan, Cisneros taldeak golpe batekin hiru puntu lortu eta partida itxi zuen garipen batekin. Taldeak, denboraldiko lehen puntua eskuratu zuen eta azken postutik ateratzea lortu du.

Orain, aste berezia dator. Hirugarren jardunaldian Altamira bisitatuko dugu denboraldiko lehen derbia jokatzeko.